Steuten - Koeriersdienst - Weert en omstreken

Vacatures Chauffeurs

scoll naar beneden
Vacatures Chauffeurs

Vacatures Chauffeurs

Koerierdienst Steuten is regelmatig op zoek naar ervaren oproepchauffeurs, woonachtig in de regio Weert/Nederweert en bij voorkeur in bezit van rijbewijs C en code 95 en/of B-E rijbewijs.

De functie bestaat uit het in ontvangst nemen, vervoeren en afleveren van nationale en internationale zendingen met een urgent of kwetsbaar karakter. Onze chauffeurs rijden de zending direct van A naar B, waardoor de zending snel en onbeschadigd aankomt. Dit onderscheidt ons van de reguliere koeriersbedrijven die veelal actief zijn in de pakketdienst/distributie. Onze chauffeurs hebben slechts enkele stops per dag.

Doordat de opdrachtgever en de aard van de zending varieert, betreft het een mooie en uitdagende functie met veel afwisseling. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is er veel contact met opdrachtgevers en klanten. Onze medewerkers zijn hierbij het visitekaartje van het bedrijf met een klantvriendelijke en gemotiveerde houding.

Onze specifieke bedrijfsactiviteiten vinden plaats in het flexibele transportsegment, waardoor we geen vaste roosters/werkzaamheden en uren kunnen bieden. Onze functies sluiten daarom het beste aan bij medewerkers die op zoek zijn naar een variabele parttime functie of vitale 65+ers en gepensioneerden die nog graag parttime werkzaam willen blijven. Wij zijn aan de andere kant ook flexibel richting onze chauffeurs, dus regelmatig op vakantie of andere specifieke wensen zijn geen probleem.

Ervaring als beroepschauffeur is een pré aangezien onze chauffeurs goed moeten kunnen manoeuvreren met diverse voertuigen, o.a. motorwagens (C-rijbewijs), zeil- en meubelbakwagens en verlengde sprinters. Daarnaast is het zaak dat een chauffeur de lading goed kan zekeren met hulpmiddelen zoals spanbanden en ervoor zorgt dat de administratie van de rit op orde is.

Indien u interesse heeft, kunt u een korte motivatie toesturen via het contactformulier op onze website.

Delen:
Scroll naar boven