Over ons

Koeriersdienst Steuten is een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf gevestigd te Weert, Limburg. Met een uitgebreid wagenpark, variërend van bestelauto's tot vrachtwagens met laadklep, ondersteunen wij al sinds 1991 onze klanten bij de invulling van hun flexibele transport behoeften. Onze kracht ligt in het leveren van maatwerk transporten waaronder;

 

-Nationale en internationale spoedtransporten: urgente zendingen direct van "A" naar "B".

-Just in time delivery: Levering exact op het gewenste moment bij de juiste persoon.

-Overnight delivery: Zendingen die pas de volgende dag geleverd dienen te worden kunnen in ons beveiligde warehouse aan de Graafschap Hornelaan te Weert worden opgeslagen.

-Distributie routes: Onze chauffeur rijdt exclusief uw distributieroute zonder overladen en administratieve rompslomp.

 

Door de logistieke keten te flexibiliseren kunnen onze klanten hun bedrijfsprocessen optimaliseren, de focus houden op de eigen core business en inspelen op de leveringsbehoefte van hun eigen klanten.

 

Ons gemotiveerd team van ervaren chauffeurs staat 24/7 voor onze klanten klaar om hun zendingen betrouwbaar, snel en met zorg af te leveren.

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, of wenst u een actuele tarievenlijst te ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Neem gerust contact met ons op

Tromplaan 120, Weert, Netherlands